lauantai 23. elokuuta 2008

Keskustelu alkaa! (lue ohjeet täältä)

Innokaanin ajatusryhmä kokoontui torstaina 21.8. kurkistamaan tulevaisuuteen. Nyt keskustelemme verkossa tapaamisessa heränneistä ajatuksista ja luomme rohkeasti uusia avauksia. Keskustelu on avointa kaikille blogin kautta. Esitettyjä ajatuksia ja näkökulmia saa vapaasti kommentoida, kyseenalaistaa tai tukea.

Keskustelu on auki noin kolmen viikon ajan, ja se suljetaan sunnuntaina 14.9. Keskustelun sulkeutumisen jälkeen käydyt keskustelut kootaan yhteen ja julkaistaan blogissa. Ne myös toimitetaan kaikille ryhmän jäsenille ja projektia tukeneille organisaatioille tulevaisuusajattelun tueksi.

Keskustelua saa vapaasti kommentoida pelkällä nimimerkillä, mutta parhaiten oman näkemyksensä saa esille ja kirjatuksi loppupäätelmiin esiintymällä omalla nimellään. Keskustelua koskevat myös normaalit verkkokeskustelun etikettisäännöt, joihin kuuluu ylläpidon oikeus poistaa asiattomat ja loukkaavat kommentit.

Kukaan meistä ei tarkalleen tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Siksi siitä puhuminen voi tuntua vaikealta: "Nolaanko itseni, jos ennustan väärin?" Innokaanissa kyse ei kuitenkaan ole arvauskilpailusta, vaan avoimesta ja ennakkoluulottomasta visioinnista. Antaa myrskytuulten siis puhaltaa vapaasti!

Ei kommentteja:

 
Clicky Web Analytics